מסעדת קורדרו בשיתוף פעולה עם שגרירות לטביה בישראל

משיקה ארוחת טעימות ב-22, 23 ו-24 במאי 2019.

השף לאוריס אלקסייבס במהלך שלושה ערבים יציג מנות מובחרות מהתרבות 

הקולינרית הלטבית. התפריט יכלול מנות צמחוניות, בשריות ודגים.

מסעדת Cordero לוקחת סועדים למסע גסטרונומי המרהיב של דרום אירופה.

המטבח של Cordero מושפע מהטכניקות הקולינריות, הטעמים והמרכיבים של חופי הים התיכון ומתקשר עם המרכיבים הטריים שישראל מציעה: פירות ים פנטסטיים, בשרים מעולים, פירות וירקות של חקלאים מקומיים ומוצרי חלב מקומיים. בנוסף ניתן למצוא במקום רשימה מגוונת של יינות מצרפת, ספרד, איטליה וישראל שנבחרו בקפידה על מנת להתאים באופן מושלם את תפריט האוכל והחוויה במקום.

לאוריס אלקסייבס - אחד מהשפים הכי מפורסמים בלטביה התחיל את המסלול המקצועי שלו בתור עוזר טבח.

לאחר לימודים בבית הספר לקולינריה הגבוה הוא קיבל הצעה לנהל מטבח בספינה.

ב-2007 החליט לחזור ליבשה ולפתוח מסעדה ליד הים הבלטי ככה נפתחה מסעדת

''36 LINE''

המסעדה קיבלה פרסים בתור מסעדה הכי טובה בשנות 2012, 2013, 2014 ו-2015 ונכנסה לרשימה של 7 מסעדות הטובות!


Cordero Restaurant and Embassy of the Republic of Latvia 

to the State of Israel proud to present

3 days of Latvian culinary culture by Chef Lauris Aleksejevs

Tasting menu includes: appetizer, hot starter, main course and dessert for two. 

The menu will include meats fish and vegetarian dishes.

11 צפיות
מסעדת קורדרו